The Cube Calendar 2020 is binnen

The Cube Calendar 2020 is binnen

The Cube Calendar 2020 is een inspirerend en functioneel cadeau dat menigeen zal verrassen. Voor bedrijven zijn er gepersonaliseerde edities mogelijk. Hiermee verandert de kalender in een stoer en een gewild relatiegeschenk.

The Cube Calendar 2020 is volledig Engelstalig en bevat 90 inspirerende uitspraken. The Cube Calendar 2020 kost € 26,00 inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

The Cube calendar 2020

Met deze prachtige designkalender voor het jaar 2020 geeft Philip Stroomberg een nieuwe interpretatie aan het concept van de afscheurkalender. Geen rommelige bundel papier die aan een spijker aan je muur hangt, maar een compact object dat subtiel van vorm verandert. Door elke dag een kaart af te scheuren, onthul je de werking van de tijd.

The Cube Calendar is een geweldig blok om op je tafel te leggen. Maar het zal daar niet lang blijven: het nodigt uit om het op te pakken en aan te raken. The Cube Calendar van Philip Stroomberg ziet eruit en voelt als een sculptuur.

Verdeeld in zes rijen staan ​​honderden kartonnen kaarten op een rij, bij elkaar gehouden als een kubus door twee bindschroeven. De kaarten zijn geponst uit twee vellen Algro Design. Er is een kaart voor elke dag en om de paar dagen een kaart met een citaat.

De Cube Calendar wordt geleverd in een speciaal ontworpen doos die zich op ingenieuze wijze rond de kubus vouwt zonder lijm. Als je het deksel optilt, valt de doos open.

The Cube Calendar
Binding: bindschroeven, nikkel
Formaat: 75 x 75 x 70 mm
Verpakking: 84 x 84 x 80 mm