De leukste Sinterklaascadeaus 2020

De leukste Sinterklaascadeaus 2020

De leukste Sinterklaascadeaus vindt u hier! Het heerlijke avondje is weer in zicht en daarom wij helpen de Sint met het uitzoeken van de meest originele en betaalbare Sinterklaascadeaus. Wie zoet is, krijgt wat moois dit jaar.

1 Pondje Papier euro 6,45 ex btw
Pondje Papier, meer dan 500 gram gerecyclede reclameposters. Een ecologisch notitieboek waar iedereen blij mee is. Leuk voor in de schoen!

pondje papier, ecodesign, origineel relatiegeschenk,ecologisch relatiegeschenk. groen relatiegeschenk

2 Casagami Solar huisje euro 5,70 ex btw
Bouw en versier je eigen Casagami nachtlampje op zonne-energie. Het zonnepaneel op het dak vangt overdag de energie van de zon waardoor circa vijf uur de rustgevende LED-verlichting brandt in het donker. Leuk voor kinderen en volwassenen.

Casagami solar huisje, origineel relatiegeschenk

3 Verkeerspionnen peper en zoutstel euro 9,96 ex btw
Dit  peper en zoutstel Verkeerspionnen zal zeker uw keuken of tafel op ”smaak” brengen. Met de klassieke vorm van een verkeerskegel, zorgt deze gadget voor een glimlach aan uw eettafel.

4 Pallet coasters euro 12,31 ex btw
Deze set van vier miniatuur Euro pallet onderzetters zijn geschikt voor allerlei soorten drankjes; warm of koud. Elke pallet is een exacte replica van zijn grote broer, schaal 1:10. De verpakking bevat vier onderzetters, gemaakt om de lading van de ”zwaarste” drinkers te dragen.

ecodesign, Pallet onderzetters, pallet coasters, origineel relatiegeschenk

5 Uitblinker euro 8 ex btw
Uitblinker is een origineel relatiegeschenk met veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld als geschenk voor medewerkers, als cadeau voor uw beste klanten of simpelweg als leuk relatiegeschenk voor kerst. Het is gemakkelijk te versturen als brievenbuscadeau en eenvoudig door de ontvanger in elkaar te zetten.

waxinelichtje relatiegeschenken, theelichtje relatiegeschenken

Nieuw! Autogami Solar auto euro 9,80 ex btw
Autogami solar auto, een kleine kartonnen solar auto die rijdt op zonne-energie. Zet de auto in elkaar; er is geen lijm nodig. Plaats de solar auto in het raamkozijn of op een ander plek waar hij zonlicht ontvangt en de oplaadbare accu laadt op zodat de auto kan rijden.

autogami package

De leukste Sinterklaascadeaus vindt u bij Mees & Mueller! Wij verkopen ook aan particulieren. Alles is op voorraad en binnen een dag worden geleverd.