The Cube Calendar 2021 is binnen

De nieuwe Cube Calendar 2021 is uit! De nieuwe editie bevat 95 inspirerende uitspraken met als thema “Dreams and imagination, fantasy and the future”.

Met deze prachtige designkalender voor het jaar 2021 geeft Philip Stroomberg een nieuwe interpretatie aan het concept van de afscheurkalender. Geen rommelige bundel papier die aan een spijker aan je muur hangt, maar een compact object dat subtiel van vorm verandert. Door elke dag een kaart af te scheuren, onthul je de werking van de tijd.

The Cube Calendar is een geweldig blok om op je tafel te leggen. Maar het zal daar niet lang blijven: het nodigt uit om het op te pakken en aan te raken. The Cube Calendar van Philip Stroomberg ziet eruit en voelt als een sculptuur.

Verdeeld in zes rijen staan ​​honderden kartonnen kaarten op een rij, bij elkaar gehouden als een kubus door twee bindschroeven. De kaarten zijn geponst uit twee vellen Algro Design. Er is een kaart voor elke dag en om de paar dagen een kaart met een citaat.

De Cube Calendar wordt geleverd in een speciaal ontworpen doos die zich op ingenieuze wijze rond de kubus vouwt zonder lijm. Als je het deksel optilt, valt de doos open.

The Cube Calendar
Binding: bindschroeven, nikkel
Formaat: 75 x 75 x 70 mm
Verpakking: 84 x 84 x 80 mm

The Cube Calendar 2021 is volledig Engelstalig en bevat 90 inspirerende uitspraken. The Cube Calendar 2021 kost € 26,- inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Bestellen

The Cube Calendar 2021