De Cavallum, stijlvol en ecologisch

Cavallum wijnverpakking, wijndoos, Cavallum winelampCavallum wijnverpakking, wijndoos, Cavallum winelampCavallum wijnverpakking, wijndoos, Cavallum winelampCavallum wijnverpakking, wijndoos, Cavallum winelamp
Ons wijngeschenk, de Cavallum, voldoet aan alle wensen die vandaag de dag worden gesteld aan een relatiegeschenk. Het is stijlvol, esthetisch, ecologisch, bourgondisch, kortom een volkomen maatschappelijk verantwoord relatiegeschenk. Het prachtige ontwerp is van Ciclus, een duurzame design studio opgericht in 2001 door de Braziliaanse geboren Tati Guimarães. Haar werk richt zich altijd op duurzaamheid,  hergebruik en recycle.

Deze wijnverpakking voor cava (de Catalaanse gelijk aan de Franse champagne) of wijn kan worden omgevormd tot een  elegante lamp. De verpakking werd oorspronkelijk ontworpen voor een afvalverwerkingsbedrijf in Spanje als  eindejaarsgeschenk. Het doel was om een relatief goedkoop, duurzaam en toch zeer verrassend cadeau te ontwerpen. Het ontwerp  werd geprezen in het prestigieuze ecologische websites, zoals Treehugger.com en in IDN World magazine, in Hong Kong.

De Cavallum, is een origineel en 100% duurzame lamp voor uw huis, voor uw klanten als duurzaam relatiegeschenk of perfect cadeau voor een speciaal iemand. De eco-vriendelijke lampen zijn met de hand in Barcelona. Het prachtige licht dat schijnt door de verticale sleuven van de houten huls is  betoverende en heeft een subtiele gloed.

De Cavallum is subtiel te personaliseren door het laseren van uw logo of tekst.

Ga naar shop